HomeWelkomEven voorstellen

 Even voorstellen

Mijn naam is Maaike Schuurman en ik ben 29 jaar, ik ben geboren en getogen in Heerlen. In 2004 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste aan het Leeuwenborgh college te Sittard. Hierna heb ik niet stilgezeten en heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de voortgezette praktijkopleiding met specialisaties als o.a acne, de mannenhuid en voetreflexmassage, ook heb ik verschillende  cursussen gedaan o.a hotstone massage, lomi-lomi massage, ayurvedische massage, visagie en nagelstyling.

 

Na ongeveer 10 jaar ervaring op te hebben gedaan in de schoonheids –en welness branche ben ik er helemaal klaar voor om officieel mijn eigen schoonheidssalon te openen. Zowel voor huidverbetering als totale ontspanning bent u bij mij aan het juiste adres, ik heb werkervaring in welness centra zoals o.a Thermae 2000 en in kleinere salons gericht op algehele huidverbetering, acnebehandelingen en anti-aging behandelingen waardoor ik een zeer brede kennis heb.

 

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop en de producten in de behandelingen worden altijd op uw huid afgestemd. Vóór elke behandeling wordt altijd een uitgebreide huidanalyse gedaan. Voor een optimaal resultaat voor een mooie frisse en gezonde huid adviseer ik één keer in de 6 weken naar de schoonheidsspecialiste te gaan en een goed gebruik van de producten thuis.

 

Iedereen die zijn of haar huid belangrijk vind of gewoon even lekker wilt ontspannen is bij mij van harte welkom!

 

 

Hopelijk tot snel!

 

Maaike Schuurman

 

Sense of beauty